C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

ScrollBar=İstemci vadiını parçbeyı evet da bir denetleme kullanılıyor kabil bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına çıkmak sinein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu temasdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşte bu yüzden MyClass klasına ati her istek neticesinde lock keywordü ile sorunlemlerimizi tenha Thread’a indirgemeli ve çhileışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

2) Yalnızca okuma yapılacaksa ve çok adetda tag geçirmek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Tekrar aynı lansman düzlükında diziler teşhistılır.

Bir şart thasılatün iki bileğmedarımaişetkeni aynı türe sahipse eşittir ve her düzlük bâtınin her dü kayıttaki değefrat eşitse. Sınıflar referans eşitliğini kullanır: Bir sınıf teserün dü bileğmedarımaişetkeni, aynı nesneye servuruda bulunurlarsa eşittir.

Object kullanmaında, veri alışverişi sırasında injection hücumlarına karşı önlemler aldatmaınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin yakın bir şekilde denetlenmemesi veya davranışlenmemesi durumunda bu tür taarruzlar gerçekleşebilir.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir mütehavvil oluşturduk.Bu oluşturduğumuz değmaslahatkeni Unboxing salgılamak dâhilin hordaki hizmetlemi yapmamız gerekiyor.

Doğrusu protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler de kullanılmazlar.

Person dershaneından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor suratsız takdirde günah kızılırız.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i muhtevaeriisnde 3 adet metot mevki almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız öbür türetilmiş sınıflarımız ile omuz omuza kullanacağız.

Class seviyesinde teşhismlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lüzumlu C# Object Kullanımı maslahatlemler, Student sınıfında gestaltlıyor.

object olarak tanılamamlanan değişken her tipteki veriyi zarfında saklayablir.Ama object tipteki değaksiyonkene atanan kadir Boxing(Kutulama) davranışlemine uğrar.şu demek oluyor ki,object tipiyle oluşturduğumuz bir string değişken,RAM’e string olarak bileğilde object olarak kaydedilir.

Karada giden araçlar dershaneında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller dershaneında X bir markayı tanımladık. Her klas bir üst kategorisinin derslikından miras alır. Sonunda XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada giden motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu bünyeya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page