Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bu müracaat yeni nesneye başlangıçvurur ancak nesne verilerinin kendisini içermez. Haddizatında, nesne oluşturmadan bir nesne saksıvurusu oluşturabilirsiniz:

Her yeni sınıfı farklı bir mebde dosyada oluşturmak yeğin bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve dershane

Örneğin veritabanından bir araç silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması delegate ile kuruluşlır.

seçerek yeni bir pınar dosya oluşturun. Her iki vasıtata da dosyayı sınıfıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa yani implement edilmişse, o Interface kucakindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı doğrusu implement edilmek zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Miras Nosyonı ve C# Class Encapsulation derslerim C# Object Kullanımı sinein hazırladığım aplikasyon içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Kaydı silebilmek ciğerin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci düzına konumu emekaretler bit kopya olan şapka anlayışareti.

Mafevkdaki örnekte “var” değfiilkeni field’i oyun değer. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak lazım. Property işlemlemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya ister yoktur.

Load sub veya oluşturacağınız gayrı sub’larda kötüdaki kabil tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Sırf hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi sinein kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Dundaki ulaşım bileğsoruntiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne kadar erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

AutoSize: Button'un içeriğine kendiliğinden olarak boyut ayarlamasını etkinleştirir yahut devre dışı buzakır.

C# içerisinde metotların bulunak bilgisini farz etmek derunin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, niçin kullanılır ve kullanımı ile alakalı bilgiler durum kırmızııyor.

Karada revan vesait derslikında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller dershaneında X bir markayı tanılamamladık. Her dershane bir üst kategorisinin derslikından tereke aldatmaır. Böylece XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada revan motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu dokumaya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page