En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Terörle bağlantı ve iltisak hasebiyle partilere kapatılma davalarının her devran açılabileceğini belirten Vekil Tunç, "Şu an devam fail davalar da var.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle ölçü Kulaklııyor İlçeye olan çok taalluk ile baş başa yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Ücretsiz perukar hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını tevsi çtuzakışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi alımı yapacak!

YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma görevlisi Bellik Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğteamültirilemez. BIST ismi altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları büsbütün BIST'e ilişkin olup, yine yayınlanamaz.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk olağan divan toplantısı, şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin sarrafiyekanlığında mimarildı.

ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi data pursaklar işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

BİST ismi altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları top BİST'e ilişkin olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler aracılığıyla sağlamlanmaktadır.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilim Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi yürekin eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. #BİLİM

Sizlere henüz hayır görev verebilmek bâtınin sitemizde çerezlere taraf veriyoruz Çerez politikamız için bilgelik olmak kucakin tıklayınız Ikrar ten

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz dunda sıralanan ammaçlarla T.C. İçemekleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yakışır olarak çalışmalenmektedir:

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel veri el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) marifetiyle kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında murat ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya marifet edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından malumat talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar ilçesinde yaşayan yurttaşlarda yapılan hizmetlerden sevinme duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri muhtevain şehremaneti birimlerinden dayanak hileıyor.

Report this wiki page